Screens

Screens

Screens zijn een iets duurdere, maar wel een heel esthetische vorm van zonwering voor uw ramen. Ze verhinderen de warmte van de zon binnen te dringen in huis en filteren het daglicht. Naast een doeltreffende vorm van zonwering betekenen screens ook een aanwinst voor uw gevel. Screens zorgen immers voor een moderne en eigentijdse uitstraling. Ten slotte zorgen screens voor extra privacy. Ze beschermen u immers tegen inkijk van derden. 

Bij Vrebos bieden we u elektrische screens, al dan niet compatibel met domoticasystemen. U kunt kiezen uit screens in verschillende soorten en uitvoeringen, in een uitgebreid kleurengamma en een groot assortiment screendoeken.

Andere vormen van zonwering

Bij Vrebos bieden we naast screens nog een heleboel andere vormen van zonwering aan. Zo kan u kiezen voor zonwerende beglazing. Dat is de perfecte mix van bescherming tegen opwarming van de zon en behoud van natuurlijke lichtinval. Er zijn verschillende sterktes van zonwering en lichtdoorlaatbaarheid mogelijk. Benieuwd naar de waaier van mogelijkheden in zonwering bij Vrebos? Neem een kijkje bij onze verschillende typen zonwering.


Zonwering tussen het glas

Om de  warmte van de zon buiten te houden, kan u  bij Vrebos ook kiezen voor lamellen tussen het glas. Deze zitten in de volledig afgesloten ruimte tussen het glas. Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en worden niet aangetast door vocht en vet bv. in de badkamer of de keuken. Bovendien zorgen ze voor privacy en u bespaart ruimte achter het glas. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van zonwering, verluchtingsroosters, … voor uw ramen. 

Wenst u een gratis offerte aan te vragen of contact op te nemen met onze adviseurs om na te gaan welk project perfect past voor uw woning? We staan u graag te woord!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x