Schuifraam PVC

Schuifraam PVC

Laat de buitenwereld binnen. Met een schuifraam haalt u zo de warmte van de zon, de geur van de natuur, het gelach van uw kinderen in de tuin in huis. En in één  beweging maakt u bovendien uw woonruimte zo veel groter.

Bent u op zoek naar een nieuw schuifraam in PVC? Daar kan Vrebos u zeker bij helpen. We lijsten alvast graag even de verschillende eigenschappen en voordelen op van een schuifraam in PVC.

Voordelen schuifraam PVC

PVC schuiframen zijn beschikbaar in tal van kleuren. Daarnaast kan u ook kiezen voor een imitatielook zoals hout of een matte of glanzende look. Had u aan de binnenzijde graag een andere kleur gehad dan aan de buitenkant? Ook dat kan.

PVC schuiframen zijn bovendien zeer inbraakveilig. Dankzij de combinatie van meerpuntsluitingen en gelaagd glas komen inbrekers voor een wel heel moeilijke klus te staan. Bovendien kan uw schuifraam in PVC voorzien worden van WK2 beslag, extra puntsluitingen en een anti-inbraaklat. Zo staan inbrekers echt wel voor een onmogelijke klus.

Ook de stevigheid van PVC schuiframen is een uitstekende eigenschap. De profielen zijn robuust en kunnen tegen een stootje en toch blijft het schuifraam makkelijk te openen dankzij de gelagerde wieltjes in een dubbelvoudig railsysteem.

Bent u vies van onderhoud? Dan is een schuifraam in PVC voor u de juiste keuze. Zowel de binnen- als buitenkant is bedekt met een antistatische laag waardoor vuil geen vat krijgt op het profiel. Toch een plekje hier en daar? Erover gaan met zeepsop en een vochtige doek klaart de klus.

Wenst u meer te weten over de voordelen van een schuifraam in PVC? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in en we helpen u graag verder.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x