Schuifraam prijs

Schuifraam prijs

Een schuifraam is een absolute must voor elk gezin dat graag profiteert van de buitenlucht, de tuin en gezellige avondjes en etentjes op het terras. Een schuifraam is wellicht wat duurder dan een standaard raam, maar deze investering weegt lang niet op tegen de talloze voordelen en het enorm gebruiksgemak waarvan u jarenlang zal genieten.

De prijs varieert naargelang de verschillende rail- en schuifsystemen die gebruikt worden, de kleur en het type profiel, het type beglazing en uiteraard de afmeting. Verder is een schuifraam in PVC meestal goedkoper dan een schuifraam in ALU. Hoe dan ook, de verhouding prijs/kwaliteit blijft ronduit uitstekend.

Toonzaal Overijse

Had je graag meer geweten over de verschillende mogelijkheden die er bestaan in uw keuze van een nieuw schuifraam? Zak dan zeker eens af naar onze toonzaal in Overijse. Onze experts doen hier graag de deur voor u open en helpen u verder met alle nodige informatie en advies op maat van uw noden en wensen.

Veiligheids- en isolatienormen

Onze schuiframen zijn beschikbaar in alle kleuren en voldoen aan de meest recente veiligheids- en isolatienormen. Daarnaast is ook de stevigheid en duurzaamheid van een schuifraam cruciaal. Onze systemen zijn ongelooflijk robuust. Zo hoeft u zich niet naar de haren te grijpen wanneer de kinderen te speels uw schuifraam dichttrekken.

Wenst u meer informatie over de prijs van u nieuw schuifraam? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x