Schuifraam aluminium

Schuifraam aluminium

Laat de buitenwereld binnen. Met een schuifraam haalt u zo de warmte van de zon, de geur van de natuur, het gelach van uw kinderen in de tuin in huis. En in één  beweging maakt u bovendien uw woonruimte zo veel groter.

Bent u op zoek naar een nieuw schuifraam in aluminium? Daar kan Vrebos u zeker bij helpen. We lijsten alvast even graag de verschillende eigenschappen en voordelen op van een schuifraam in aluminium.

Voordelen schuifraam aluminium

Ook voor schuiframen in aluminium kan u kiezen uit een grote verscheidenheid aan kleuren (glanzend, mat, structuur), kwalitatief hoogwaardig gepoederlakt en vrij toepasbaar aan binnen- en buitenzijde.

Dankzij onze meerkamerprofielen met thermische onderbreking en de verschillende isolatieniveau’s die aan uw noden aangepast worden, geniet u dankzij een aluminium schuifraam van Vrebos van een uitstekende thermische, geluids- en waterisolatie.

Ook aluminium schuiframen zijn zeer inbraakveilig. Dankzij de combinatie van meerpuntsluitingen en gelaagd glas komen inbrekers voor een wel heel moeilijke klus te staan. Bovendien kan uw schuifraam in aluminium voorzien worden van WK2 beslag,  extra puntsluitingen en een anti-inbraaklat. Zo staan inbrekers echt wel voor een onmogelijke klus.

Uw aluminium schuiframen onderhouden is kinderspel. Even erover met een milde zeepsop zoals bv Dreft en een zachte spons en achteraf drogen met een zeem en klaar is kees.

Wil u graag meer informatie over onze schuiframen in PVC , lees dan hier verder.

Wenst u meer te weten over de voordelen van een schuifraam in aluminium? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in en we helpen u graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x