Schuifraam

Schuifraam

Een schuifraam opent deuren. In één beweging laat u de buitenwereld binnen. De warmte van de zon, de geur van de natuur, het gelach van uw kinderen in de tuin. In één  beweging maakt u bovendien uw woonruimte zo veel groter. Een schuifraam maakt van uw tuin of terras het verlengde van de living of keuken en omgekeerd.

Daarom investeert Vrebos al jaren in een uitgebreid aanbod van schuiframen in PVC en ALU. Zo vindt iedereen bij ons zijn of haar gading, en u vast ook.

Veiligheids- en isolatienormen

Onze schuiframen zijn beschikbaar in alle kleuren en voldoen aan de meest recente veiligheids- en isolatienormen. Daarnaast is ook de stevigheid en duurzaamheid van een schuifraam cruciaal. Onze systemen zijn ongelooflijk robuust. Zo hoeft u zich niet naar de haren te grijpen wanneer de kinderen te speels uw schuifraam dichttrekken.

Schuifsystemen

In onze toonzaal in Overijse bieden onze experts u graag inkijk in de verschillende keuzes qua schuifsystemen. 

Voor alu schuiframen bieden wij de SAPA profielen aan waarbij u kan kiezen tussen verschillende modellen: de confort 125, de confort 160 of de confort smartline, verkrijgbaar in verschillende isolatieniveau’s.  Daarnaast kan U opteren voor een standaard schuifsysteem waarmee u het schuifraam simpel kan openen na het uit het slot te klikken. Maar u kan ook kiezen voor een hefschuifsysteem waarbij u met behulp van de hendel het schuifraam opheft alvorens het open te schuiven. Ten slotte kan u ook kiezen voor verschillende railsystemen of tekenen voor een enkel of dubbel raam. Alles volledig op maat.

Voor PVC schuiframen bieden wij de VEKA profielen aan waarbij u kan kiezen tussen de Vekaslide of Vekaslide 82 hefschuifdeursystemen.  Net zoals bij alu kan u hier kiezen uit verschillende uitvoeringsmogelijkheden. 

Wenst u meer informatie over uw nieuw schuifraam en hoe Vrebos u hierbij met raad en advies kan helpen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x