Rolluiken prijzen

Rolluiken prijzen

Rolluiken brengen heel wat voordelen met zich mee. Zo werken rolluiken zonwerend waardoor u in de zomer de warmte  gemakkelijk buiten kunt houden. Daarnaast zorgen rolluiken voor verduistering en geluidsisolatie en verhogen ze uw privacy. Samengevat: rolluiken dienen als budgetvriendelijke oplossing voor bescherming tegen hitte, lawaai van buitenaf, gluurders en inbrekers.

Soorten rolluiken


Bij Vrebos kan u kiezen voor traditionele rolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken. Traditionele rolluiken of inbouwrolluiken worden in de gevel ge├»ntegreerd. De kasten ervan bevinden zich in een inkeping boven de ramen. Daardoor zijn ze zo goed als onzichtbaar. Ze combineren dus perfect met uw woning. Het is echter wel noodzakelijk een uitsparing in de gevel te voorzien. Traditionele rolluiken zijn ideaal bij renovaties waar er reeds een uitsparing in de gevel bestaat. 

Bij opbouwrolluiken daarentegen vormen raam en rolluik een geheel en wordt de kast op het raam gemonteerd. Zo is een uitsparing in de gevel dus overbodig. Ideaal voor renovaties waar geen traditionele rolluiken aanwezig waren. 

Ten slotte kan u bij ons ook terecht voor voorzetrolluiken. De rolluikkast wordt gemonteerd op uw gevel aan de buitenzijde van uw woning. Doordat er geen verbinding wordt gemaakt tussen binnen en buiten heeft u de zekerheid van 100% winddichtheid. Ideaal voor nieuwbouw of zware energetische renovaties. Voorzetrolluiken garanderen ook een zeer goede luchtdichtheid, noodzakelijk om aan de strengere eisen van nieuwbouw te voldoen.

Prijzen

De prijzen van rolluiken hangen af van vele factoren. Bij Vrebos maken we alles zelf in onze productiehal in Gembloux, Belgi├ź. Zo kunnen we telkens de rolluiken perfect afstemmen op uw woning. Al onze rolluiken zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurengamma. Kies voor elektrische of handmatige rolluiken in aluminium of PVC, beide duurzame materialen en gemakkelijk in onderhoud. Wil u graag wat uitsparen? Ga dan voor PVC. De prijzen van PVC-rolluiken liggen meestal lager dan rolluiken in aluminium. Aluminium rolluiken hebben dan weer als voordeel dat ze van nature erg stevig zijn. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor grotere raampartijen.

Wenst u meer informatie over het aanbod rolluiken van Vrebos? Neem hier een kijkje en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x