Rolluiken kopen

Rolluiken kopen

Wenst u uw woning te beschermen tegen zonlicht en warmte? Dan is het een goed idee om rolluiken te kopen. Rolluiken zorgen ook voor verduistering en geluidsisolatie en ze bewaken uw privacy. Door rolluiken te kopen kiest u voor een budgetvriendelijke oplossing voor bescherming tegen warmte, lawaai van buitenaf, gluurders en inbrekers. Met de rolluiken van Vrebos haalt u gegarandeerd heel wat comfort in huis.

Uitgebreid aanbod

Bij ons kan u terecht voor heel wat verschillende soorten rolluiken. We maken traditionele rolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Al onze rolluiken worden speciaal op maat gemaakt in onze eigen productiehallen in Gembloux, Belgiƫ. Daardoor kan u er zeker van zijn dat de rolluiken perfect bij uw woning zullen passen. Wenst u meer informatie over de verschillende typen rolluiken bij Vrebos, klik dan hier.

Prijzen

Al onze rolluiken zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurengamma. Daarnaast kan u kiezen voor elektrische of handmatige rolluiken. De prijzen zijn sterk afhankelijk van de verschillende soorten en materialen die u kiest voor uw rolluiken. U stelt uw gewenste rolluiken helemaal zelf samen. Meer informatie over de prijzen van rolluiken bij Vrebos vindt u hier.


Wenst u een gratis offerte aan te vragen of contact op te nemen met onze adviseurs om na te gaan welk project perfect past voor uw woning? We staan u graag te woord!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x