Referenties

Referenties
format_quote

Onder heel slechte weersomstandigheden werden er 21 nieuwe ramen geplaatst. Desondanks werd er prima werk geleverd door een super ploeg. De afwerking is top. Er is veel oog voor detail, zowel bij bestelling als bij de plaatsing. Wij zijn dan ook zeer tevreden dat wij voor Vrebos gekozen hebben.

Marleen

format_quote

Een echte aanrader, alles prima naar wens! Denken actief met je mee naar de beste oplossing, vakkundige plaatsing en zeer goede dienst na verkoop

Cathelijne

format_quote

Zeer professioneel bedrijf.... top service, zeer uitgebreide uitleg gekregen. Niks was te veel en supergoed gevoel aan overgehouden. En onwaarschijnlijk zeer beleefde werknemers. Een aanrader tot en met.

Viviane Yonckheer

format_quote

Top bediening en afwerking !

Karl Sanders

format_quote

Vriendelijke mensen en professionele uitleg. Vandaag 13/2/2019 zijn de ramen en deuren geplaatst door een ploeg van Vrebos en deze waren vriendelijk en hebben de werken goed uitgevoerd en zo proper als je kan bij zulke werken. Top! een echte aanrader.

Dimitri

format_quote

Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter.

Herman Vermeir

format_quote

Het aanbod van Vrebos is enorm en de service uitstekend. Daardoor kijk ik nu dagelijks door de ramen van mijn dromen.

Katrien

format_quote

Bij Vrebos kregen wij een luisterend oor en een voorstel op maat, scherp geprijsd. Een vlekkeloze uitvoering, van timing tot realisatie. Waarvoor onze waardering en dank.

Familie Peeters-Wullus

format_quote

Ik kende niets van raam- en deurprofielen, maar dankzij de ondersteuning en het advies van Vrebos, weet ik dat ik de juiste keuze gemaakt heb.

Martine

format_quote

Wij hebben ramen, deur en vliegenramen laten plaatsen van bij Vrebos eind 2016 en zijn nog steeds zeer tevreden. Van het begin tot het einde is alles correct verlopen. Alles is verlopen volgens afspraak met verkoper Patrick, niets was teveel om te wijzigen of aan te passen en ons met goede raad bij te staan . De ploeg die bij ons geweest is was SUPERVRIENDELIJK en hebben de werken snel en proper uitgevoerd en afgewerkt. Ze hebben ook alles netjes opgekuist en meegenomen. Nog niet veel meegemaakt. Ook de dienst na verkoop is heel vriendelijk . Aan telefoon hetzelfde: vriendelijk en behulpzaam. Wij raden Vrebos zeker aan bij vrienden en kennissen.

Marie-Claire & Rony Vienne-Vandenplas

format_quote

Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning.

Kim

format_quote

Voor de tweede maal deed ik beroep op Vrebos om mijn ramen te vervangen. Opnieuw ben ik zeer tevreden over de professionele aanpak van dit bedrijf. Een gedreven commerciële vertegenwoordiger (Chris Coppens) die z'n uiterste best deed om een offerte uit te werken die tegemoet kwam aan mijn verwachtingen. Ook de gedrevenheid waarmee hij z'n offerte opvolgt is opmerkelijk. Ik kreeg een offerte met een marktconforme prijszetting (ik vroeg ook prijs bij 4 andere bedrijven, ramen vervangen is toch een hele investering). Vrebos was niet de duurste, ook niet de goedkoopste maar ik ben gegaan voor Vrebos vanwege mijn eerste ervaring met hen. Klantvriendelijke en vakbekwame plaatsers deden hun uiterste best om kwalitatief werk af te leveren. Wanneer de plaatsingsploeg gedaan had met de afbraak van de oude ramen is de verantwoordelijke van de technische opvolging langs geweest om de laatste richtlijnen te geven. Er werd niets beschadigd en de werf werd even netjes achtergelaten dan wanneer ze toekwamen. Ik schrijf zelden reviews maar deze firma verdient een dikke pluim. De eigenaar van het bedrijf Vrebos mag zich gelukkig prijzen met zulke medewerkers!

Philip

format_quote

Wij zijn zeer tevreden, zowel over het gerealiseerde werk als over de afspraken die steeds stipt werden nagekomen.

Annie

format_quote

Wij deden een beroep op Group Vrebos voor de vervanging van een “raamdeur” en een groot schuifraam (5,5 m) in niet evidente omstandigheden (dakappartement in een ruim 40 jaar oud gebouw met 5 verdiepingen; samenloop met werken door een aannemer aangesteld door de vereniging van mede-eigenaars). We ondervonden in vrijwel al onze contacten dat het gaat om een modelbedrijf dat alles in acht genomen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, efficiënt, oplossingsgericht én klantvriendelijk. Een (in onze bouwervaring toch) zelden voorkomende combinatie. De ploegen die bij ons langskwamen (en dat waren er toch heel wat) bestonden stuk voor stuk uit vakbekwame, hulpvaardige mannen die “eer hebben in hun werk” en goed geëquipeerd waren. Het langst aanwezig was de plaatsingsploeg onder leiding van Rudi, een efficiënte, harde werker én prima coördinator / kennisoverdrager die ook ons spontaan suggesties deed om de kwaliteit van de afwerking te verbeteren. Qua management hadden we geregeld contact met 3 personen : de planningsverantwoordelijke, mevrouw Cammaerts, die zich keer op keer inspande om zo snel als enigszins kon een ploeg te kunnen ‘dispatchen’ (of deze wanneer het nodig bleek, ze langer ter plekke te kunnen houden); de heer Bart Legrand (technische opvolging) en de heer Chris Coppens (accountmanager) die er keer op keer zo snel mogelijk stonden mèt een degelijke oplossing wanneer het nodig bleek. Empathische mensen die hun job ter harte nemen (bewuste woordkeuze). Kortom : warm aanbevolen wat ons betreft.

Estate Planning

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x