Ramen in PVC

Ramen in PVC

Een blik op oneindig veel mogelijkheden

In ons uitgebreid gamma van ramen vindt u zonder twijfel de oplossing voor al uw noden. Om zeker te zijn van de beste materialen werken wij alleen samen met de meest toonaangevende leveranciers op de markt. Voor de levering van de PVC ramen en deuren is dit VEKA.

Hier vindt u een overzicht van de verschillende profielen in PVC.

Softline 70 AD

Het VEKA systeem met het klassieke design – nu ook verkrijgbaar in 70 mm inbouwdiepte.

Dankzij zijn beperkte aanzichtbreedte en de licht afgeronde kanten is dit een zeer elegant en geliefd profiel. Dankzij het neutrale uitzicht pas dit profiel zich bovendien aan elke montagesituatie aan. 

Deze 70mm-versie van het beproefde SOFTLINE systeem biedt meer stabiliteit en betere isolatieeigenschappen en is dankzij dezelfde inbouwdiepte volledig compatibel met de andere 70mm-systemen van Veka.

Softline 82 MD

Warmte-isolatie en stabiliteit.

Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 MD voldoet aan alle eisen. De thermisch geoptimaliseerde profielgeometrie zorgt voor optimale isolatiewaarden.

De unieke VEKA kwaliteit – dikwandige profielen volgens KOMO-klasse A – staat borg voor ongekende stabiliteit. Daardoor kunt u met een gerust hart voor verdiepingshoge glasoppervlakken kiezen. Ze zijn bestand tegen hoge windbelasting. Ze staan als een huis.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x