Ramen in aluminium

Een klare kijk

Mooi, elegant, strak of rustiek. Maar ook veilig, duurzaam, milieuvriendelijk, enz.
De juiste keuze voor de ramen voor uw woning is niet altijd even makkelijk, maar wel belangrijk. Daarom staat u bij Vrebos niet alleen voor deze moeilijke beslissing. U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de ramen van uw dromen. Wat onze ALU-materialen betreft, werken we enkel samen met de beste leveranciers op de markt. SAPA is een van de marktleiders voor profielextrusie in België.

Hier vindt u een overzicht van de verschillende profielen en hun technische fiches.

Smartline 70

Hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen en deuren. Verkrijgbaar in 4 verschillende isolatieniveau's. 
Dankzij de toepassing van state of the art technieken is de Avantis Smartline 70 de meest performante thermische reeks op de markt met een inbouwdiepte van 70 mm en is hierdoor evenwaardig aan systemen van 75/77 mm diepte.

Avantis 70 Ligna

De Avantis 70 Ligna is met zijn uiterst slanke aanzichtsbreedte en een doeltreffende thermische isolatie een passend alternatief voor stalen ramen.

Avantis 95

Het vernieuwende venster­ systeem Avantis 95 dat de degelijkheid en stevigheid van aluminium koppelt aan buitengewone thermische prestaties komt zowel tegemoet aan de passiefbouw criteria als aan de eisen van de moderne architectuur.

Contact

Duisburgsesteenweg 6 3090 Overijse
info@group-vrebos.be
T 02 687 46 29
F 02 687 21 05


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x