Ramen op maat

Ramen op maat

Renoveert u uw woning of plant u een nieuwbouwproject? Dan bestaat de kans dat u wat betreft de bouwplannen niet helemaal binnen de gekende lijntjes kleurt. Het mag al eens specialer zijn of misschien heeft u bepaalde wensen die de randen van het bouwkundig mogelijke aftasten. In elk geval, dan bent u bij Vrebos aan het juiste adres. Wij maken uw ramen volledig op maat.

Elk nieuw huis of renovatieproject is uniek. Bij Vrebos bestaan geen standaard maten. Ieder raam wordt op maat gemaakt van uw project met het systeem dat het beste aansluit bij uw wensen. Daarnaast kan u kiezen uit een heel gamma aan kleuren, afwerkingsmogelijkheden en toebehoren.   

Onze adviseurs bekijken uw plannen en zetten u op weg met de ramen op maat die perfect bij uw woning passen. Zo kan u niet alleen genieten van de beste warmte-isolatie, akoestiek en veiligheid, uw nieuwe ramen passen ook perfect bij uw interieur en de uitstraling van uw woning.

Productie en assemblage

Bij Group Vrebos worden alle producten op maat gemaakt, volledig naar de wensen en noden van de klant. Onze productie en assemblage gebeuren volledig in onze eigen fabricatiehallen in Gembloux, BelgiĆ«. Wij werken te allen tijde samen met toonaangevende leveranciers en staan zo garant voor producten van de hoogste kwaliteit. 

Wilt u meer weten over Vrebos en hoe wij u kunnen helpen? Neem hier een kijkje. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte? Neem gerust contact met ons op.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x