Ramen en deuren PVC

Ramen en deuren PVC

Vrebos is al meer dan 35 jaar specialist in het produceren en plaatsen van ramen en deuren in PVC. Al onze producten worden op maat gemaakt, volledig naar de wensen en noden van de klant. Onze productie en assemblage gebeuren volledig in onze eigen fabricatiehallen in Gembloux. Wij werken te allen tijde samen met toonaangevende leveranciers en staan zo garant voor producten van de hoogste kwaliteit. 

Deuren in PVC

De huisdeur is vaak het eerste wat je opvalt aan een huis. De voordeur moet niet alleen een mooie binnenkomer zijn, ze wordt ook blootgesteld aan heel wat belastingen. Ze moet betrouwbaar zijn, bestand zijn tegen heel wat weersomstandigheden en de nodige veiligheid bieden. Onze deuren in PVC beantwoorden aan al deze criteria.

Ramen in PVC

In ons uitgebreid gamma van PVC ramen vindt u zonder twijfel de oplossing voor al uw noden. Om zeker te zijn van de beste materialen werken wij alleen samen met de meest toonaangevende leveranciers op de markt. Voor de levering van de PVC ramen en deuren is dit VEKA.

Wilt u meer weten over onze profielen van PVC ramen of ons aanbod van PVC deuren? Neem gerust een kijkje op onze website. Wil je meer weten over de voordelen van PVC? Klik hier. Neem voor verdere vragen gerust contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x