Ramen en deuren op maat

Ramen en deuren op maat

Hoewel u in heel wat doe-het-zelfzaken standaard ramen en deuren kan vinden, past dit formaat niet altijd in uw ideale plaatje. Elk nieuw huis of renovatieproject is uniek. Wanneer u de plannen uittekent voor het huis van uw dromen, moeten de nieuwe ramen en deuren hier dan ook perfect bij passen.

Daarom is Vrebos specialist in ramen en deuren op maat. Bij Vrebos bestaan geen standaard maten. Ieder raam wordt op maat gemaakt van uw project met het systeem dat het beste aansluit bij uw wensen. Daarnaast kan u kiezen uit een heel gamma aan kleuren, afwerkingsmogelijkheden en toebehoren

Onze adviseurs bekijken uw plannen en zetten u op weg met de ramen en deuren op maat die perfect bij uw woning passen. Zo kan u niet alleen genieten van de beste warmte-isolatie, akoestiek en veiligheid, uw nieuwe ramen passen ook perfect bij uw interieur en de uitstraling van uw woning.

Productie en assemblage

Bij Group Vrebos worden alle producten op maat gemaakt, volledig naar de wensen en noden van de klant. Onze productie en assemblage gebeuren volledig in onze eigen fabricatiehallen in Gembloux, BelgiĆ«. Wij werken te allen tijde samen met toonaangevende leveranciers en staan zo garant voor producten van de hoogste kwaliteit. 

Ramen en deuren in PVC

Vrebos is al meer dan 35 jaar specialist in het produceren en plaatsen van ramen en deuren in PVC. Al onze producten worden op maat gemaakt, volledig naar de wensen en noden van de klant. 

Wilt u meer weten over onze profielen of aanbod van ramen en deuren in PVC? Neem gerust een kijkje op onze website. Wil je meer weten over de voordelen van PVC? Klik hier. Neem voor verdere vragen gerust contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x