Ramen en deuren kopen

Ramen en deuren kopen

Ramen en deuren kopen is geen eenvoudige opdracht. Ze moeten immers aan heel wat eisen voldoen. Ze vallen meteen op in uw gevel, dus logischerwijze moeten ze er goed uitzien. Daarnaast moeten ze duurzaam zijn, veilig, bestand tegen verschillende weersomstandigheden en idealiter ook isolerend en geluidswerend. Bij Vrebos bent u voor al deze kwaliteiten aan het juiste adres wanneer u nieuwe ramen en deuren wenst te kopen.  

Ramen en deuren op maat

Vrebos helpt u bij uw zoektocht van ramen en deuren kopen. We bekijken graag samen met u welke ramen en deuren perfect passen bij uw woning. Bij Vrebos vervaardigen we al onze ramen en deuren in onze eigen productiehal in Gembloux, Belgiƫ. U kan er dus zeker van zijn dat u ramen en deuren koopt die precies op maat zijn van wat u nodig heeft.

Maak hier een afspraak met een van onze adviseurs voor een gesprek over ramen en deuren kopen of vraag een gratis offerte aan.


Uitgebreid aanbod

Wanneer u ramen en deuren wil kopen kan u kiezen uit een uitgebreid aanbod. We maken ramen en deuren in aluminium en PVC en bieden ook een heel scala aan afwerkingsmogelijkheden. Een mooie binnenafwerking is immers van groot belang en bepaalt voor een groot stuk de aanblik van het interieur. U kan onder andere kiezen voor binnentabletten in PVC of marmer, kolombekledingen, afwerking met latjes of bekassingen, plakkerij of gyproc, rolluikkasten, gordijnkasten, enz. Lees hier meer over de verschillende afwerkingsmogelijkheden voor uw ramen en deuren.


Garantie

Onze ramen en deuren zijn van de hoogste kwaliteit en gaan heel lang mee. Wenst u bij ons ramen en deuren te kopen? Dan kan u genieten van maximum 10 jaar garantie. De garantie is van toepassing op de kwaliteit, de kleurechtheid en op de door ons uitgevoerde fabricage- en plaatsingswerken. Wanneer er zich een probleem of defect zou voordoen, kan u rustig op beide oren slapen. Vrebos doet onmiddellijk het nodige om het probleem op te lossen. Meer weten over onze garantievoorwaarden? Lees hier verder. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x