Ramen en deuren

Ramen en deuren

Ramen en deuren spelen een cruciale rol in het design van uw woning. Daarom heeft een Vrebos een enorm aanbod van ramen en deuren en PVC en ALU in tal van kleuren en verschillende afwerkingen. Zo kan u steeds bij ons terecht voor de ramen en deuren van uw dromen, volledig naar wens en perfect passend bij het design van uw woning.

Op maat

Bij Vrebos maken we alle ramen en deuren op maat. We kunnen dus te allen tijde voldoen aan de vereisten van uw bouw- of renovatieproject. Onze vakmannen komen graag ter plaatse om alles op te meten en de specifieke vereisten van uw project in te schatten. Samen zoeken we naar de juiste oplossing voor een perfect eindresultaat.


Modern en automatisch

Vrebos investeert continu in de modernste technologie├źn. Bent u op zoek naar automatische zonnewering? Wil u uw voordeur van op afstand kunnen openen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Toonzaal

Wenst u inspiratie op te doen voor uw nieuwe ramen en deuren? Kom gerust eens langs in onze toonzaal in Overijse. Onze experts staan u graag bij met advies over de verschillende materialen, afwerkingen en kleuren. Ze vertellen u alles over de isolatiewaarden, veiligheid en de uitstekende akoestiek die onze producten te bieden hebben.

Wenst u meer info over de verschillende voordelen van ramen en deuren in PVC of ALU en de verschillende oplossingen die Vrebos te bieden heeft? Neem gerust contact  met ons op. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x