Raamkozijnen

Raamkozijnen

Bij Vrebos kan u terecht voor raamkozijnen in PVC of aluminium. Al 40  jaar zijn wij specialist in het produceren en plaatsen van uw raam- en deurkozijnen volledig op maat van uw wensen en noden. Eveneens houden we rekening met de uitstraling van uw woning. 

Ronde ramen of schuine ramen

Wilt u uw woning extra karakter geven met ronde, gebogen of schuine ramen? Ook hiervoor bent u bij Vrebos aan het juiste adres. Wij bieden u buigwerk aan van de beste kwaliteit, zowel voor PVC- als ALU-ramen en -deuren. 

Valt het echte buigwerk niet onmiddellijk binnen uw budget maar houdt u toch van bijvoorbeeld een deur met bovenaan een gebogen ronding? Dan helpen wij u graag verder met ons vals centerwerk, een zeer budgetvriendelijke en esthetische oplossing voor gebogen raam- of deurkozijnen.

Ramen en deuren op maat

Bij Vrebos bestaat er geen standaard raam- of deurkozijn. In onze eigen fabricatiehallen in Gembloux, BelgiĆ« wordt ieder product op maat gemaakt, volledig naar uw noden en wensen. Zo sluiten uw nieuwe ramen en deuren perfect aan bij uw bouwsituatie. 

Om zeker te zijn van de beste materialen werken wij alleen samen met de meest toonaangevende leveranciers op de markt. Voor de levering van de PVC raam- en deurkozijnen is dit VEKA. Voor de ALU raam-en deurkozijnen is dit SAPA. Ten slotte zorgen onze eigen opgeleide plaatsingsploegen onder leiding van ervaren techniekers voor een piekfijne afwerking. Dat heeft niet alleen een esthetische meerwaarde maar zorgt ook voor een perfecte isolatie en waterdichtheid. 

Wilt u meer weten over nieuwe ramen en deuren? Klik dan hier! Spring gerust ook eens binnen in onze toonzaal in Overijse of neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder in uw zoektocht naar de ramen en deuren van uw dromen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x