Raam kopen

Raam kopen

Als u een raam wilt kopen, bent u bij Vrebos aan het juiste adres. Ramen kiezen is niet altijd eenvoudig. Ze moeten immers duurzaam zijn, veilig en milieuvriendelijk. Daarnaast moeten ze ook mooi zijn en meegaan in de stijl van uw woning. Vrebos staat u bij in het proces van ramen kopen. 

We vervaardigen onze ramen volledig zelf in onze productiehal in Gembloux, Belgiƫ. U kan kiezen voor ramen in PVC of aluminium. Wat de keuze van onze materialen betreft, werken we enkel samen met de beste leveranciers op de markt. Voor de levering van ALU werken we samen met SAPA, voor PVC is dit VEKA.

Wil u een raam kopen en wil u meer weten over onze ramen? Lees dan hier verder of kom langs in onze toonzaal. Onze adviseurs bekijken graag met u welk raam u het beste kan kopen voor uw woning. 

Gratis offerte

Uiteraard kan u bij Vrebos steeds terecht voor een gratis offerte. Veel klanten informeren zich bij meerdere leveranciers over de prijzen van ramen en vragen een gratis offerte aan. Het is echter niet zo gemakkelijk om de verschillende offertes met elkaar te vergelijken. U moet immers heel wat zaken mee in rekening nemen: Van welk materiaal zijn de ramen gemaakt? Welke beglazing werd voorzien? Zijn de ramen geluidswerend? Is de plaatsing inbegrepen? Hoe lang heeft u garantie en wat dekt de garantie allemaal? Is er afwerking inbegrepen? Enz.

Onze adviseurs staan altijd klaar om de verschillende offertes samen met u tot in detail te vergelijken en uit te leggen waar precies het prijsverschil zit. Ze zorgen ervoor dat u altijd een weloverwogen beslissing kunt maken. 

Vraag hier een gratis offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zo bent u het snelst op de hoogte van de mogelijkheden voor uw project.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x