PVC ramen Vlaams-Brabant

PVC ramen Vlaams-Brabant

Op zoek naar een PVC ramenfabrikant in Vlaams-Brabant? Dan bent u bij Vrebos aan het juiste adres. Sinds 1979 is Vrebos dé specialist in de Druivenstreek en omstreken in het produceren en plaatsen van ramen en deuren in PVC en ALU. We zijn gevestigd in Overijse, Vlaams-Brabant.

Bent u van plan om uw huidige PVC ramen te vervangen of bent u op zoek naar nieuwe PVC ramen voor uw nieuwbouw? Vrebos helpt u graag verder. Onze experts ontvangen u in onze toonzaal, staan je bij met eerlijk advies en beantwoorden al je vragen.

Vliegenramen, rolluiken en zonwering

Bovendien kan u ook bij Vrebos terecht voor de productie en installatie van toebehoren zoals zonwering, vliegenmateriaal en rolluiken in PVC en ALU. Perfect op maat en in lijn met het design van uw nieuwe ramen of deuren.

Op zoek naar PVC ramen in Vlaams-Brabant? Bekijk hier hier onze meest recente projecten en vraag vrijblijvend een gratis offerte aan. 

PVC ramen fabrikant

Bij Group Vrebos worden alle producten op maat gemaakt, volledig naar de wensen en noden van de klant. Onze productie en assemblage gebeuren volledig in onze eigen fabricatiehallen in Gembloux, België. Wij werken te allen tijde samen met toonaangevende leveranciers en staan zo garant voor producten van de hoogste kwaliteit.

Wilt u meer weten over de verschillende voordelen van PVC ramen? Neem hier een kijkje. Of wil u meer weten over onze ramen in aluminiumHeeft u nog vragen of wenst u een offerte? Neem gerust contact met ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x