PVC ramen vervangen

PVC ramen vervangen

Wil je graag besparen op je energierekening? Dan kan het vervangen van je ramen en deuren al voor een hele besparing zorgen. De productie van ramen en deuren en van beglazing kende de afgelopen jaren immers enorme vooruitgang waardoor de isolatieniveaus enorm gestegen zijn. Tijd dus om je oude buitenschrijnwerk te vervangen? Kies dan voor PVC ramen van Vrebos! 

Wanneer pvc ramen vervangen?

Naast slecht isoleren zijn er nog een aantal andere redenen waarom uw ramen aan vervanging kunnen toe zijn. Heeft u last van vocht tussen de beglazing? Is de ventilatie onvoldoende? Zijn de scharnieren en het binnenwerk versleten? Sluiten uw ramen niet goed meer? Zijn er interessante premies waarop u kan rekenen? Spring eens binnen in onze toonzaal in Overijse. We helpen u graag verder.

Waarom oude ramen vervangen?

Heeft u een bestaande woning gekocht en zijn de ramen nog nooit vervangen? Dan mag u ervan uitgaan dat dit oude schrijnwerk voorzien is van enkel glas en de profielen lang niet voldoende isolerend zijn. In de winter zal u snel in de kou zitten en van hoge stookkosten krijgt u het ook niet bepaald warm. 

Wacht daarom niet langer om deze ramen te vervangen. De kans bestaat bovendien dat u op een aardige premie kan rekenen. Wist u dat moderne PVC profielen en degelijk beglazing met hoge isolatiewaarden u al snel 25% zullen besparen op uw energiefactuur? Ten slotte duwen nieuwe ramen de waarde van uw woning verder de hoogte in.

Wenst u uw ramen te vervangen in PVC ramen? Wenst u meer te weten over de  voordelen van PVC ramen of had u graag een offerte gehad? Of wil je meer weten over onze raamprofielen in aluminiumNeem gerust contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x