PVC ramen kleuren

PVC ramen kleuren

Vandaag de dag is er een uitgebreide mogelijkheid aan kleurenkeuze binnen de PVC ramen. Met een keuze van wit tot zwart en heel wat andere kleuren tussenin kiest u vandaag de dag voor de kleur die het best bij uw stijl past.

Dit is niet onbelangrijk. Volgens veel architecten staat of valt de look van een woning bij de keuze van de ramen. Denk dus ook goed na over de kleur van jouw PVC ramen, want wat je voor ogen hebt past daarom nog niet perfect bij de look van jouw woning. Heeft jouw huis een lichtkleurige crepi? Dan zijn zwarte PVC ramen bijvoorbeeld de juiste keuze voor een mooi contrast en strakke moderne look. Maar ook bij beton of een moderne baksteen zijn zwarte ramen een geslaagde keuze. 

Inspiratie

Weet je niet goed wat? Kom gerust eens langs in onze toonzaal in Overijse. Onze experts staan je graag bij met raad en daad. Zo kies je zonder twijfel voor de PVC ramen van jouw dromen die perfect bijdragen aan de uitstraling van jouw woning.

Voordelen van PVC ramen

Of u nu kiest voor ramen in PVC of aluminium, beide alternatieven bieden verschillende voordelen. PVC ramen zijn bijvoorbeeld, veelzijdig en toepasbaar in alle bouwstijlen, inbraakveilig, ze beschikken over vlamwerende eigenschappen en bieden een uitstekende isolatie. Wilt u meer weten over de voordelen van PVC ramen? Neem dan hier een kijkje.

Wil u graag PVC ramen kleuren, maar weet u nog niet goed wat kiezen? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Ze staan u graag te woord.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x