PVC raamprofielen

PVC raamprofielen

Bent u van plan om uw huidige PVC raamprofielen te vervangen of bent u op zoek naar nieuwe PVC raamprofielen voor uw nieuwbouw? Vrebos helpt u graag verder. Onze experts ontvangen u in onze toonzaal, staan je bij met eerlijk advies en beantwoorden al je vragen.

Investeren in PVC raamprofielen is nooit een slechte beslissing. De uiteindelijke kostprijs van de raamprofielen van jouw dromen? Dat hangt af van het raamtype, het soort glas en de complexiteit van de montage. Uiteraard bezorgt Vrebos jou op voorhand een gratis en duidelijke offerte om je van alle verrassingen te besparen.

Voordelen van PVC raamprofielen

Onderhoudsvriendelijk

Ramen reinigen kan al eens uitmonden in een zeer zware en tijdrovend karwei. Gelukkig is dit niet het geval met PVC raamprofielen. PVC raamprofielen staan erom bekend dat ze bijzonder makkelijk zijn in onderhoud. Ze weren stof, water en vuil en zijn daarom steeds eenvoudig te reinigen. Klik hier voor de onderhoudsvoorschriften voor jouw PVC raamprofielen. 

Inbraakveilig en brandwerend

PVC raamprofielen dragen in grote mate bij tot de veiligheid van uw woning. PVC is een bijzonder sterk materiaal, wat inbrekers al snel zal ontmoedigen. Naast inbraakveiligheid dragen PVC raamprofielen ook bij tot de brandveiligheid van uw woning. PVC is een brandwerend materiaal en moeilijk ontvlambaar. 

Milieuvriendelijk

Wie graag milieubewuste keuzes maakt in het renoveren of bouwen van een woning, kiest beter voor PVC raamprofielen. Dit materiaal is namelijk recycleerbaar. PVC raamprofielen die verwijderd worden, kunnen gemakkelijk gerecycleerd worden en hergebruikt in de productie van nieuwe raamprofielen.

Budgetvriendelijk

PVC raamprofielen bieden een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Naargelang het raamtype, de afmetingen en het soort glas (dubbele of driedubbele glazen) zijn PVC raamprofielen toch meestal goedkoper dan bijvoorbeeld aluminium of houten raamprofielen.

Wilt u meer weten over de verschillende voordelen van PVC ramen? Neem hier een kijkje. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte? Neem gerust contact met ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x