Prijzen PVC Ramen

Prijzen PVC Ramen

Investeren in PVC ramen is nooit een slechte beslissing. De uiteindelijke kostprijs van de ramen van jouw dromen? Dat hangt af van het raamtype, het soort glas en de complexiteit van de montage. Uiteraard bezorgt Vrebos jou op voorhand een gratis en duidelijke offerte om je van alle verrassingen te besparen.

Raamprofiel

Het gekozen raamprofiel is zeer bepalend voor de uiteindelijke kostprijs van jouw PVC ramen. Zo is een MD82 profiel duurder maar beter isolerend dan een AD70 profiel. Doet u een beperkte renovatie dan heeft u meer dan voldoende aan een AD70 profiel. U zal immers nog veel warmte verliezen langs uw muren waardoor het nutteloos is om uw ramen even goed te isoleren als bij een nieuwbouw. Gaat u voor een volledige renovatie met ook muurisolatie of plaats u een nieuwbouw, dan is het MD82 profiel zeker een aanrader. 

Raamtype

Het raamtype is zeer bepalend voor de uiteindelijke kostprijs van jouw PVC ramen. Zo is een vast raam lager van prijs dan een kiepraam. Dit komt omdat een vast raam goedkoper is in assemblage en niet voorzien is van hang- of sluitwerk. 

Kleur

PVC profielen in wit en créme worden producten in de massa genoemd en zijn iets goedkoper dan profielen met een kleurenfolie. Daarnaast kan u kiezen voor een kleur enkel aan de buitenzijde ofwel aan binnen-en buitenzijde.

Soort glas

Daarnaast hangen de prijzen van PVC ramen ook af van het soort beglazing dat gebruikt wordt. Bij Vrebos werken we met beglazing met een isolatiewaarde van minstens Ug 1.0., maar u kan uiteraard ook kiezen voor sterkere isolatiewaardes zoals een Ug van 0.6. Daarnaast houden wij bij Vrebos ook rekening met de wettelijke normen. Hoe groter het raam, hoe dikker de beglazing moet zijn. Ook plaatsen wij steeds gelaagde beglazing bij ramen die starten onder de 900mm van de vloer om de veiligheid van onze klanten te garanderen. Bovendien kan u voor inbraakveiligheid kiezen voor sterkere, gelaagde beglazing. Ten slotte kan de juiste glaskeuze ook een grote invloed hebben op de akoestische isolatie van uw ramen.  

Terugbetaald

Nieuwe ramen zijn weliswaar geen goedkope investering, maar het is wel zo dat deze investering zich op lange termijn terugbetaalt. Door de hoge isolatiewaarde van PVC ramen kan u tot maar liefst een vijfde van uw energiekosten besparen. Daarnaast is het ook zeker de moeite waard om na te gaan of u in aanmerking komt voor een premie. Ook hiervoor kan u bij Vrebos terecht voor advies en informatie. 

Voordelen van PVC ramen

Naast een hoge isolatiewaarde hebben PVC ramen nog tal van andere voordelen. Bent u benieuwd naar wat PVC ramen voor u kunnen betekenen? Lees hier meer over alle voordelen van PVC ramen.


Wil u meer informatie over onze ramen in aluminium? Lees dan hier verder. Wil u graag ramen kopen, maar weet u nog niet goed wat kiezen? Kom langs in onze toonzaal in Overijse of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Ze staan u graag te woord.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x