Prijs zonnewering

Prijs zonnewering

Zonnewering is de ideale manier om op zonnige dagen de koelte binnen te houden en de warmte buiten. De prijs van zonnewering is sterk afhankelijk van het gekozen materiaal, of het binnen- of buitenzonnewering betreft en of u handmatige of elektrische zonnewering wenst.

Soorten zonnewering

Zonnewering bestaat in alle soorten, maten en gewichten. Elke keuze die u maakt heeft een invloed op de prijs. Bij Vrebos kunt u kiezen voor zonnewerende beglazing, rolluiken, klapluiken, screens, zonnetenten voor het terras of een zonnescherm voor bovenop uw veranda of pergola. Wilt u graag meer weten over ons gamma zonnewering? Klik dan hier

Kom gerust ook eens langs in onze toonzaal in Overijse of neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag met zonnewering op maat van uw wensen, noden en budget. Of heeft u graag meteen een prijsberekening? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Offertes vergelijken

Veel klanten vragen – terecht - meerdere gratis offertes aan bij verschillende leveranciers om een juiste prijs voor zonnewering te vinden. Zonder veel kennis van zaken is het echter moeilijk om de verschillende offertes te vergelijken. U moet namelijk met heel wat zaken rekening houden: Welk materiaal wordt er gebruikt? Is de plaatsing inbegrepen? Is er afwerking voorzien? Hoe lang hebt u garantie en op welke aspecten is die garantie van toepassing? Enz. 

Vindt u het moeilijk om de prijzen te vergelijken? Contacteer ons. Onze adviseurs staan u graag met raad en daad bij en leggen piekfijn uit waar net het prijsverschil vandaan komt. Zo kunt u een doordachte keuze maken en zonnewering kiezen die bij uw woning past.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x