Premies en leningen

Premies en leningen

Nieuwe ramen en deuren vragen om een groot budget. Het is dan ook belangrijk om te controleren of u in aanmerking komt voor een premie of goedkope lening. Premies zorgen er namelijk voor dat u een deel van uw aankoopbedrag terugkrijgt. Bovendien bespaart u door nieuwe ramen en deuren op uw energiekosten, wat de afbetaling van uw lening voor een stuk opvangt.

Aanbod premies

Bij Vrebos beseffen we heel goed dat het niet evident is om uit te zoeken voor welke premies en leningen u in aanmerking komt. Er bestaan premies van de netbeheerders voor gas en elektriciteit, van de Vlaamse of Waalse overheid, het Brussels Hoofdstedelijk gewest, van de provincies en van sommige gemeentes. Daarnaast zijn er extra premies mogelijk voor mensen met een fysieke beperking of een beperkt inkomen.  

 Elk jaar maken wij een overzicht op van de bestaande premies voor ramen en deuren voor Vlaanderen, Brussels Hoofdstedelijk Gewest en WalloniĆ«. Aarzel dus zeker niet om een overzicht aan te vragen van de premies. U kan ook steeds bij ons terecht voor het vervolledigen van uw premieaanvragen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x