Pergola kopen

Pergola kopen

Wilt u in de zomer genieten van verkoelende schaduw of vlug even schuilen voor een regenbui? Houdt u ervan om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten? Dan doet u er goed aan om een pergola te kopen. Dankzij een pergola creëert u een unieke buitenruimte om het maximum uit uw tuin te halen.

Uitgebreid aanbod

Bij ons zijn geen twee pergola’s gelijk. U koopt een pergola op maat van uw noden en wensen. Zo integreert u uw pergola perfect in de stijl van uw woning, of die nu rustiek, modern, klassiek of tijdloos is. 


Bij Vrebos bieden we u een uitgebreid aanbod aan materialen. De horizontaal hellende dakconstructie is steevast vervaardigd uit aluminium, wat de duurzaamheid ten goede komt. Voor de dakbedekking kan u kiezen uit enkel of dubbel gelaagde beglazing (helder, mat of zonwerend) of kunststofplaten van 16 mm of 32 mm (helder, opaal of zonwerend). Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit een pergola met of zonder zonnescherm, met of zonder gootverhogingsprofiel, enz. Onze pergola’s zijn ook beschikbaar in alle mogelijke ral-kleuren. 


Garantie

Onze pergola’s zijn van de hoogste kwaliteit en gaan heel lang mee. En toch kan u bij Vrebos genieten van een garantie van maximum 10 jaar. De garantie is zowel van toepassing op de kwaliteit, de kleurechtheid als op de door ons uitgevoerde fabricage- en plaatsingswerken. Zo kan u, wanneer er zich dan toch een probleem of defect zou voordoen, rustig op beide oren slapen. Meer weten over onze garantievoorwaarden? Lees hier verder. 


Wilt u het hele jaar door van de buitenlucht genieten? Wilt u een pergola kopen, maar weet u nog niet goed wat kiezen? Spring gerust eens binnen in onze toonzaal of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Onze experts helpen u graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x