Over Vrebos

Over Vrebos

VREBOS

Vrebos bestaat meer dan 40 jaar. Wat in 1979 begon als een lokale eenmanszaak, groeide uit tot een succesvolle onderneming met verschillende plaatsingsploegen, een eigen fabricagehal en een honderdtal werknemers. Vandaag de dag doen over heel België zowel particulieren als professionals op de nieuwbouw- en renovatiemarkt een beroep op ons uitgebreid productaanbod.

We blijven verder inzetten op digitalisering om u nog beter te informeren. Daarnaast blijven we investeren in ons machinepark en de modernste technologieën. Zo kunnen we verder inspelen op de nieuwste trends en u steeds concurrentiële prijzen aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit.

Maar bovenal blijven we streven naar de hoogste klanttevredenheid. Uw individuele behoeftes en het verdienen van uw vertrouwen zijn onze allerbelangrijkste prioriteiten.Onze toonzaal: Een blik op oneindig veel mogelijkheden

Onze toonzaal in Overijse is het uithangbord van onze expertise. Ze staat symbool voor de kwaliteit en klantvriendelijkheid die Vrebos hoog in het vaandel draagt. Wilt u louter inspiratie opdoen of hebt u specifieke wensen voor de ramen, deuren of veranda van uw bouw- of renovatieproject? Spring zeker eens binnen.

Onze adviseurs gidsen u door ons uitgebreid productaanbod, staan u bij met advies op maat van uw noden en komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden van uw woning. Gevonden wat u zoekt en benieuwd naar het prijskaartje? We maken vrijblijvend een duidelijke en complete offerte, inclusief afwerkingskosten. U vindt een goedkoper alternatief? Dan vergelijken we de offertes. U zal merken dat we een stuk goedkoper zijn dan u zou denken. Neemt u liever telefonisch contact op of via het contactformulier? Altijd welkom.

Belgisch fabricaat: Topkwaliteit op maat van uw dromen

Al onze ramen, deuren en veranda’s worden geproduceerd in onze eigen productiehal van 7000 m2 in Gembloux. Hier combineert Vrebos onvervalst vakmanschap met een hoogtechnologisch machinepark. Het resultaat is glasheldere topkwaliteit. Stuk voor stuk voldoen onze ramen en deuren aan de strengste eisen.

Piekfijne plaatsing volgens plan

Dagelijks vertrekken onze eigen opgeleide plaatsingsploegen naar werven over heel België, zowel voor particulieren als grotere projecten zoals appartementsgebouwen, ziekenhuizen, scholen … Keer op keer zien onze werfleiders toe op een goed verloop van de werken. Vrebos gaat dan ook prat op stiptheid en correcte afspraken.

Eigen dienst-na-verkoop: Steeds tot uw dienst

Merkt u alsnog een defect na de plaatsing? U kan op beide oren slapen. Bij Vrebos profiteert u namelijk van een uitstekende dienst na verkoop. Heeft u nog vragen, klachten of moet er iets bijgesteld worden? Ons administratief team helpt u met plezier verder. Geen wekenlange wachttijd dus alvorens u iemand te spreken krijgt, maar een snelle en correcte service.

Geniet van een volledige garantie, 10 jaar lang

Bij Vrebos komt u alvast nooit voor verrassingen te staan. Voor ons betekent garantie ook echt een volledige garantie. 10 jaar lang, zowel op het materiaal als op de werkuren en de verplaatsingskosten. Op langere termijn komt u hierdoor vaak een stuk goedkoper uit.

Wil u graag wat inspiratie opdoen voor uw project of even binnenkijken in ons bedrijf? Neem gerust hier een kijkje.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x