Offerte veranda

Offerte veranda

Een veranda betekent een meerwaarde voor uw woning. Ze zorgt voor een betere en grotere inval van natuurlijk licht, creëert ruimte en houdt de warmte van de zon vast. In een veranda kan u genieten van de buitenlucht en de zon, in het comfort dat u binnenshuis gewoon bent.

Een inschatting maken van de prijs van een veranda is moeilijk. De prijs varieert namelijk naargelang de oppervlakte, welk schuifraam er wordt gebruikt, de kleur, de afwerking en eventuele opties zoals screens, zonnewerende beglazing, enz. Verder is een veranda met verticale profielen in PVC over het algemeen goedkoper dan een met verticale profielen in aluminium. Bovendien maken wij bij Vrebos alle veranda’s op maat. Onze experts bespreken graag samen met u de verschillende mogelijkheden en stellen snel een eerlijke, gratis offerte op, rekening houdend met uw noden en wensen. Vraag uw vrijblijvende offerte hier aan. 

Materialen

Bij Vrebos hebt u steeds de keuze uit de meest recente materialen en technologieën en kan u kiezen uit een waaier aan mogelijkheden:

  • Een veranda met of zonder thermische onderbreking (warme of koude daken) 

  • De horizontale hellende dakconstructie en palen zijn steeds in aluminium, mogelijk in alle RAL kleuren. Voor de verticale elementen kan u echter kiezen tussen aluminium of pvc uit het gehele Vrebos gamma 

  • U kan kiezen voor een uitvoering in lessenaarsdak of zadeldak, mogelijk in alle RAL kleuren. 

  • Voor de dakbedekking kiest u uit gelaagde beglazing (enkel, dubbel, helder of zonnewerende beglazing) of uit kunstofplaten van 16mm of 32mm (helder, opaal of zonnewerend)

Toonzaal Overijse

Had je graag een offerte aangevraagd voor de veranda van uw dromen? Neem contact met ons op, vraag een offerte aan of zak eens af naar onze toonzaal in Overijse. Onze experts helpen u graag verder met alle nodige informatie en advies op maat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x