Moderne veranda

Moderne veranda

Uw woning is uniek en bij uw strakke en moderne woning wilt u uiteraard een passende veranda. Bij Vrebos bent u aan het juiste adres. Ongeacht de stijl van uw woning, bij ons vindt u een veranda op maat van uw noden en wensen. Wij werken bovendien steeds met de meest recente materialen en technologie├źn. Zo garanderen wij u een piekfijne afwerking en een moderne veranda die perfect integreert in uw woning. 

Voordelen aluminium profielen

U kunt een moderne veranda plaatsen met PVC of aluminium profielen. Hoewel PVC over het algemeen iets goedkoper is dan aluminium, raden wij voor een moderne look een ALU-profiel aan. De natuurlijke sterkte van aluminium laat ons namelijk toe om slankere profielen te produceren. Zo verkrijgen we een strakke look en een maximale lichtinval. Bovendien zijn de ramen ook roestbestendig, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Mits enkele aanpassingen dragen ze ook sterk bij tot de inbraakveiligheid van uw woning.

Ook qua design hebt u met aluminium profielen tal van mogelijkheden. Onze profielen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en zelfs bicolor. Ook een glanzende, matte of afwerking met structuur is mogelijk. Ten slotte passen we ook het isolatieniveau aan uw noden aan. Bij Vrebos vindt u geen vijf identieke producties. Al onze producten worden op maat gemaakt. Lees hier meer over de voordelen van aluminium profielen.

Toonzaal Overijse

Wilt u de zon in huis halen? Spring binnen in onze toonzaal in Overijse. Onze experts bekijken graag samen met u alle mogelijkheden. Kunt u niet wachten? Bekijk alvast onze recente projecten en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x