Kunststof ramen

Kunststof ramen

Vrebos is al meer dan 35 jaar specialist in het produceren en plaatsen van ramen en deuren in kunststof. Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabricatiehallen in Gembloux, volledig naar de wensen en noden van de klant. Wij werken te allen tijde samen met toonaangevende leveranciers en staan zo garant voor producten van de hoogste kwaliteit.

Voor onze kunststof profielen kiezen wij voor de PVC Softline AD70 en MD82 reeksen van Veka.

Deuren in kunststof

De huisdeur is vaak het eerste wat je opvalt aan een huis. De voordeur moet niet alleen een mooie binnenkomer zijn, ze wordt ook blootgesteld aan heel wat belastingen. Ze moet betrouwbaar zijn, bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en de nodige veiligheid bieden. Onze deuren in kunststof beantwoorden aan al deze criteria. 

Ramen in kunststof

In ons uitgebreid gamma van kunststof ramen vindt u zonder twijfel de oplossing voor al uw noden. Om zeker te zijn van de beste materialen werken wij alleen samen met de meest toonaangevende leveranciers op de markt.

 Wilt u meer weten over onze kunststof profielen voor ramen of deuren? Neem gerust een kijkje op onze website. Wil je meer weten over de voordelen van kunststof ramen en deuren? Klik hier. Neem voor verdere vragen gerust contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x