Kostprijs veranda

Kostprijs veranda

Een veranda betekent een meerwaarde voor uw woning. Ze zorgt voor een betere en grotere inval van natuurlijk licht, creëert ruimte en houdt de warmte van de zon vast. In een veranda kan u genieten van de buitenlucht en de zon, in het comfort dat u binnenshuis gewoon bent.

Een inschatting maken van de kostprijs van een veranda is moeilijk. De prijs varieert namelijk naargelang de oppervlakte, welk schuifraam er wordt gebruikt, de kleur, de afwerking en eventuele opties zoals bijvoorbeeld zonwerende beglazing of screens. Verder is een veranda met verticale profielen in PVC over het algemeen goedkoper dan een met verticale profielen in aluminium. Ten slotte maken wij bij Vrebos alle veranda’s op maat, rekening houdend met uw noden.


Materialen

Bij Vrebos hebt u steeds de keuze uit de meest recente materialen en technologieën en kan u kiezen uit een waaier aan mogelijkheden:

  • Een veranda met of zonder thermische onderbreking (warme of koude daken) 

  • De horizontale hellende dakconstructie en palen zijn steeds in aluminium, mogelijk in alle RAL kleuren. Voor de verticale elementen kan u echter kiezen tussen aluminium of pvc uit het gehele Vrebos gamma 

  • U kan kiezen voor een uitvoering in lessenaarsdak of zadeldak, mogelijk in alle RAL kleuren. 

  • Voor de dakbedekking kiest u uit gelaagde beglazing (enkel, dubbel, helder of zonnewerende beglazing) of uit kunstofplaten van 16mm of 32mm (helder, opaal of zonnewerend)

Onze experts komen graag ter plaatse om samen met u de verschillende mogelijkheden te bekijken en zorgen ervoor dat u in een mum van tijd en tegen een eerlijke prijs kan genieten van de voordelen van uw eigen veranda.  

Toonzaal Overijse

Had je graag meer geweten over de kostprijs en de verschillende mogelijkheden die er bestaan in uw keuze van een veranda? Zak dan zeker eens af naar onze toonzaal in Overijse, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts helpen u graag verder met alle nodige informatie en advies op maat. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x