Klapluiken en sierluiken

Klapluiken en sierluiken

Zak je graag eens onderuit in de zetel of wil je tijdens de warme zomers jouw woning extra koel houden? Onze klapluiken garanderen 100% privacy en zijn uitermate geschikt om uw woning fris te houden. Bovendien zijn klapluiken geluidswerend en zorgen ze voor minder energieverlies. Als kers op de taart zijn ze een extra afschrikmiddel voor potentiële inbrekers omdat ze zich te snel zouden verraden door het lawaai bij het openen van de klapluiken.

Bent u nog niet overtuigd van het nut van onze klapluiken maar bent u wel op zoek naar een betaalbare oplossing om uw gevel te verfraaien? U houdt van een rustieke of pastorale stijl of bent op zoek naar net dat tikje extra elegantie? Dan zullen onze sierluiken u zeker bekoren! Bij Vrebos kan u terecht voor een heel gamma aan klap-en sierluiken in PVC, in verschillende uitvoeringsmogelijkheden: strak, met verschillende onderverdelingen of met verticale of horizontale latjes of lijnen. Wij produceren alles volledig zelf en kunnen zo het klap- of sierluik van uw dromen leveren. 

Lichtstraten en dakkoepels

Een lichtstraat is één lang framewerk dat bestaat uit meerdere ramen op een rij en wordt voornamelijk geplaatst op platte daken. Een lichtstraat zorgt voor veel dag- en zonlicht binnenshuis een laat de ruimte optisch groter lijken. Bij lichtstraten kiest Vrebos steeds voor aluminium profielen om zo de nodige sterkte te waarborgen.

Ook dakkoepels worden meestal op platte daken geplaatst en zorgen voor veel dag-en zonlicht binnenshuis. Ook voor dakkoepels kiest Vrebos steeds voor aluminium profielen om zo de nodige sterkte te waarborgen.

Gordijngevels

Een gordijngevel, glasgevel of vliesgevel is een niet dragende gevel tussen de binnen- en buitenkant van een gebouw en vervangt een ‘gewone’ buitenmuur. Een gordijngevel oogt heel strak en elegant en brengt de buitenwereld naar binnen. Ook hiervoor kan u terecht bij Vrebos.


Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x