Klapluiken

Klapluiken

Danst u soms graag door het huis, maar hoeft niet heel de straat dat te zien? Dan zijn klapluiken de ideale oplossing. Onze klapluiken houden nieuwsgierige blikken weg en garanderen uw volledige privacy. Bovendien zijn ze perfect geschikt om de warme zon buiten te houden, zodat het binnen aangenaam koel blijft en zorgen ze voor minder energieverlies. Klapluiken dempen ook het lawaai en beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Verder houden ze inbrekers op een afstand en tot slot kennen onze PVC-klapluiken een lange levensduur en hebben ze zeer weinig onderhoud nodig. Klapluiken dienen dus niet enkel als decoratie, maar zijn ook zeer functioneel. 

Producteigenschappen

Bij Vrebos bieden we klapluiken in verschillende uitvoeringen. Heeft u een landhuis, een moderne woning of koos u voor cottagestyle? We vervaardigen al onze producten volledig zelf, dus u kiest gegarandeerd de klapluiken die bij uw woning passen. We bieden talrijke mogelijkheden in vorm en design. Daarnaast kan u kiezen uit een uitgebreid kleurengamma in PVC. Zo hebt u een waaier aan combinatiemogelijkheden en creëert u een unieke uitstraling voor uw woning. Contacteer onze medewerkers voor advies op maat van uw woning. 

Nog niet helemaal overtuigd van onze klapluiken? Neem dan een kijkje bij onze sierluiken. Een budgetvriendelijke oplossing voor het verfraaien van uw gevel.

Zonwering

Naast klapluiken biedt Vrebos nog tal van andere mogelijkheden voor zonwering voor uw woning. Als u kiest voor grote raampartijen, zorgt dat voor veel licht in uw woning. Heel leuk, maar u wil toch ook graag de warmte die dat met zich meebrengt tegengaan. 

U kan dan bijvoorbeeld kiezen voor screens. Screens zijn een elegante oplossing voor zonwering. Ze filteren het daglicht en zorgen ervoor dat de warmte niet kan binnendringen. Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Vrebos biedt voor screens? Neem hier een kijkje.

Wil u graag meer te weten komen over de andere vormen van zonwering bij Vrebos. Lees dan hier verder. 

Wenst u een gratis offerte aan te vragen of contact op te nemen met onze adviseurs om na te gaan welk project perfect past voor uw woning? We staan u graag te woord!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x