Isolatieniveau ramen en deuren

Isolatieniveau ramen en deuren

Door uw huis goed te isoleren kan u veel geld besparen op uw energiefactuur. Naast uw dak, muren en vloeren hebben ook uw ramen en deuren een grote impact op het isolatieniveau van uw huis. Onze experts bekijken samen met u de mogelijkheden en zorgen ervoor dat u de juiste profielen en beglazing kiest zodat u een isolatieniveau met maximaal rendement krijgt.

PVC of ALU-profielen

Bij ons kunt u ramen of deuren in PVC en aluminium bestellen. In tegenstelling tot ALU is PVC van nature een zeer isolerende materie en dus uitermate geschikt om uw huis te isoleren. Bij ons kan u kiezen uit de reeksen VEKA Softline AD70 of VEKA Softline MD82.

Had u toch liever aluminium profielen voor uw ramen en deuren? Geen probleem. Al onze raamprofielen in ALU zijn beschikbaar in verschillende isolatieniveaus. Onze adviseur gaat samen met u op zoek naar het isolatieniveau dat het beste past bij uw project en uw financiĆ«le mogelijkheden.  

Ten slotte speelt beglazing een grote rol in het isolatieniveau van uw ramen en deuren. Bij ons kunt u kiezen tussen hoogrendementsbeglazing met een isolatiewaarde van Ug 1.0 en driedubbele beglazing met een isolatiewaarde van Ug 0.6.

Maak een afspraak met onze adviseurs om te bekijken wat perfect is voor uw project.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x