Gratis Offerte

Gratis Offerte

Bij Vrebos kan u steeds terecht voor een gratis offerte voor de nieuwe ramen en deuren van uw dromen.

Weet u nog niet goed wat? Spring eens binnen in onze toonzaal in Overijse. U bent er altijd welkom voor inspiratie, een blik op de nieuwste trends en advies van onze specialisten. Daarnaast staan onze adviseurs steeds klaar om u advies aan huis te bieden, op maat van uw woning. Zo kan u er vanop aan dat uw offerte voorziet in alle mogelijke kosten, zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Dit alles uiteraard volledig gratis.

Offertes vergelijken

Veel klanten vragen – terecht - meerdere gratis offertes aan bij verschillende leveranciers. Zonder veel kennis van zaken is het echter moeilijk om de verschillende offertes te vergelijken. U moet namelijk met heel wat zaken rekening houden: Welk profiel wordt er aangeboden en welke isolatie biedt dit? Welke beglazing en afwerkingen zullen er worden gebruikt? Hoe lang hebt u garantie en op welke aspecten is die garantie van toepassing? Welke toebehoren zijn voorzien? ...

Onze adviseurs staan u graag met raad en daad bij in de vergelijking van de gratis offertes en leggen piekfijn uit waar net het prijsverschil vandaan komt. Zo kan u er zeker van zijn dat u geen appelen met peren vergelijkt en kan u een doordachte keuze maken.

Wilt u graag hulp van onze experts? Contacteer ons en vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x