Goedkope ramen en deuren

Goedkope ramen en deuren

Een inschatting maken van de prijs van nieuwe ramen en deuren is moeilijk. Doordat wij bij Vrebos alle producten op maat maken en steeds voor hoge kwaliteitsproducten kiezen, zullen wij in eerste instantie niet de goedkoopste lijken. 

Wanneer u prijzen gaat vergelijken zijn er echter heel wat zaken waarmee u rekening moet houden: Welk profiel wordt er aangeboden en welke isolatie biedt dit? Welke beglazingen en afwerkingen zullen er worden gebruikt? Hoe inbraakveilig zijn de voorgestelde ramen en deuren? Hoe lang hebt u garantie en op welke aspecten is die garantie van toepassing? Welke toebehoren zoals vliegenramen en screens zijn voorzien? Is er ventilatie voorzien? Enz. 

Bij Vrebos kan u steeds terecht voor een gratis en vrijblijvende offerte. Onze adviseurs staan u graag te woord in onze toonzaal in Overijse of komen bij u aan huis voor het juiste advies op maat. Ze staan u ook graag met raad en daad bij in de vergelijking van de gratis offertes en leggen piekfijn uit waar net het prijsverschil vandaan komt. Zo kan u een doordachte keuze maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x