Geluidsisolatie

Geluidsisolatie

Doordat er in onze maatschappij steeds meer last ondervonden wordt van verkeersdrukte en vliegtuiglawaai, hebben wij technieken die ervoor zorgen dat uw woonruimte een oase wordt van rust en stilte.

U kan bij ons dan ook terecht voor ramen en deuren met een perfecte geluidsisolatie. Geluid is een trilling die zich gemakkelijk voortzet via harde materialen. Door zachte materialen te gebruiken worden deze trillingen verminderd.

Weet wel dat geluid zich niet alleen via uw ramen en deuren verspreid maar ook via uw vloeren, harde muren, het dak en plafonds. Hoewel er geluidsgeïsoleerde varianten bestaan van verluchtingsroosters en rolluiken, zullen zij altijd ten koste gaan van een goede geluidsisolatie.

Dubbel glas wordt in verschillende diktes voorzien waardoor de trilling van het geluid ‘gebroken’ wordt. Wij voorzien meerdere rubbers die rondom lopen zonder onderbrekingen tussen kader en vleugel.

Extra kunnen wij zorgen voor:

  • Een deurdorpelprofiel die een doorlopende afsluiting mogelijk maakt

  • Een onderbouwrubber voor het gehele raam

  • Extra rubbers voor nog betere geluidsisolatie

  • Extra geluidswerende beglazing 

Heeft u veel last van geluidsoverlast? Dan zal PVC altijd voor een betere geluidsisolatie zorgen. PVC is immers op zich een veel zachter materiaal dan ALU en zal het geluid dus veel minder voortzetten.

Wilt u graag meer informatie over geluidsisolatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x