Energiewaarden ramen en deuren

Energiewaarden ramen en deuren

Door het juiste raam te kiezen voor uw woning kan u veel geld besparen. Maar wist u dat u naast te weinig ook te veel kan isoleren? Voor nieuwbouw of een volledige renovatie kunnen wij u in PVC onze VEKA MD82 reeks aanbieden. In aluminium zijn er verschillende mogelijkheden binnen de Avantis 70 smartline en de Avantis 95 met verschillende niveau’s van isolatie. Daarnaast kan u kiezen tussen dubbele beglazing met een Ug van 1.0 of driedubbele beglazing met een Ug van 0.6 

Dankzij de juiste keuze zal u kunnen besparen op uw energiefactuur zonder teveel te betalen voor uw nieuwe ramen en deuren. Daarnaast kan u steeds bij ons terecht voor een overzicht van de bestaande premies en voor het vervolledigen van uw premieaanvragen. 

U-waardeberekening

Bij Vrebos kan u terecht voor een correcte en gedetailleerde U-waardeberekening van uw ramen en deuren. Dit is zeer belangrijk voor uw EPB dossier en voor het uiteindelijke E-peil van uw woning (iedere nieuwbouw en sommige renovaties en aanbouwen moeten immers voldoen aan de wettelijke voorschriften voor het EnergiePrestatie en Binnenklimaat).

De U-waarde van uw raam/deur is afhankelijk van het gekozen profiel, de afmetingen, het glas, de openingswijze, enz. Wanneer uw EPB verslaggever geen gedetailleerde berekening ontvangt zal hij moeten uitgaan van de slechts mogelijke Uwaarde waardoor u mogelijks niet aan de gevraagde eisen zal voldoen.

Aarzel dus niet om ons, na plaatsing van uw ramen en deuren, de correcte thermische gegevens op te vragen voor uw EPB-dossier. De berekening wordt dan doorgevoerd op basis van de exacte afmetingen en profielen zoals ze in ons atelier gefabriceerd werden. 

Wilt u graag meer informatie over de energiewaarden van ramen en deuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x