Deur kopen

Deur kopen

Wil u graag een deur kopen? Bij Vrebos kan u terecht voor al uw deuren op maat. De voordeur is de echte eyecatcher van een huis. Ze moet dus aan heel wat voorwaarden voldoen. Naast een mooie binnenkomer moet de deur ook tegen een stootje kunnen. Ze wordt immers aan heel wat belastingen blootgesteld. 

Ze moet betrouwbaar zijn, bestand tegen verschillende weersomstandigheden en bovenal de nodige veiligheid bieden. Onze deursystemen beantwoorden aan al deze vereisten. Bij Vrebos kan u kiezen tussen deuren in PVC of aluminium. Neem hier een kijkje om de voordelen van beide materialen te leren kennen. 

Bent u geïnteresseerd om deuren te kopen en wil u meer weten over de prijs? Bekijk dan de informatie over deuren in PVC en deuren in aluminium


Deuren op maat

Wanneer u een deur koopt, houdt u met heel wat zaken rekening. Bij Vrebos maken we al uw deuren speciaal op maat. U beslist zelf over de kleur, de openingswijze en de stijl van de deuren. U kan kiezen voor eenvoudige, tweevoudige of meervoudige deuren voor grote huizen in een klassieke of moderne uitvoering. 

Onze deuren beschikken altijd over hoogrendementsglas met thermische afstandshouder, verzinkte ankers bij plaatsing voor stabiliteit en duurzaamheid, uitstekende wind- en waterdichtheid en kleurvastheid. Daarnaast kan u bij ons ook kiezen voor automatisatie van uw deuren.

Wenst u een gratis offerte aan te vragen of contact op te nemen met onze adviseurs om na te gaan welke deur perfect is voor uw woning? We staan u graag te woord!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x