Buitendeur

Buitendeur

Bent u op zoek naar een nieuwe buitendeur voor uw woning of nieuwbouwproject? Vrebos biedt u een uitgebreid aanbod in zowel PVC als ALU. We staan u graag bij met het nodige advies, zodat u kan kiezen voor de buitendeur die het beste past bij uzelf en uw woning.

De huisdeur is vaak het eerste wat je opvalt aan een huis. Uw buitendeur moet niet alleen een mooie binnenkomer zijn, ze wordt ook blootgesteld aan heel wat belastingen. Ze moet betrouwbaar zijn, bestand zijn tegen heel wat weersomstandigheden en de nodige veiligheid bieden. Onze buitendeuren in PVC en ALU beantwoorden aan al deze criteria.

Buitendeursystemen

Eenvoudig, tweevoudig of voor grotere huizen meervoudig, in een klassieke of moderne uitvoering, met vullingen van veiligheidsglas, cassettes of sierpanelen, met een of meerdere zijdelen, met speels gebogen lijnen of zakelijk elegant, onze buitendeursystemen zijn geschikt voor elke inbouwsituatie.

Wenst u een overzicht van onze onze verschillende huisdeursystemen in PVC en ALU? Die vindt u respectievelijk hier en hier.

Wenst u deuren te kopen, maar weet u nog niet goed wat kiezen? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder met de zoektocht naar de buitendeuren van uw dromen. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x