Automatisatie ramen en deuren

Automatisatie ramen en deuren

Als modern bedrijf is Vrebos zich zeer bewust van de technologische vooruitgang in onze maatschappij. Automatisatie geniet dan ook onze volle aandacht en biedt vele mogelijkheden. Rolluiken, screens, zonnetenten, enz. kunnen automatisch via een motor bediend worden. Ook het gebruik van een tijdsklok is ons niet vreemd. Zo kan u, zonder dat u thuis hoeft te zijn, uw rolluiken of screens dagelijks op een bepaald tijdstip van de dag op of af laten gaan. Waar nodig kunnen we ook zon- en windwachters plaatsen

Elektrische sloten

Meer en meer worden er niet alleen in appartementen maar ook in gewone woningen elektrische sloten ingebouwd. Doordat de motor direct in het slot verwerkt is worden alle sluitpunten automatisch gelijktijdig bediend en afgesloten zodra de deur dicht gaat. Dit garandeert een betere dichting en een hogere inbraakveiligheid, U kan immers niet meer vergeten uw deur ‘s nachts af te sluiten.

De bekendere elektrische sluitplaat biedt de eenvoudigste manier om automatisch een gecontroleerde toegang tot een ruimte tot stand te brengen. Deze sluitplaat, ingebouwd in de deurstijl, geeft onder elektrische impuls de dagschoot van het slot vrij, zodat de deur kan opengeduwd worden. Dit principe van automatisatie wordt veel toegepast bij particuliere parlofooninstallaties.

Schuifdeuren, kip-of opendraaiende ramen kunnen geautomatiseerd worden, maar wegens de hoge kostprijs gebeurt dit eerder zelden. 

Uiteraard kan alles aangesloten worden op de domotica. Hiervoor is een perfecte samenwerking met de elektricien (domotica specialist) noodzakelijk. Verwittig onze adviseur zeker vooraf indien u graag uw woning wil automatiseren met domoticasystemen. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of advies op maat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x