Afwerking ramen en deuren

Afwerking ramen en deuren

Een mooie binnenafwerking is van groot belang. Ze maakt immers deel uit van je interieur. Wij bieden dan ook verschillende mogelijkheden aan. Bij nieuwbouw worden de ramen bijna altijd afgewerkt met pleisterwerken. Deze mogelijkheid bieden wij ook aan in verbouwing. Bij verbouwing is het kostenbesparend het bestaande plakwerk te behouden en alles af te werken met een fijn latje in dezelfde kleur als uw raam. 

Wij kunnen het raam ook afwerken met een MDF bekassing die u kan schilderen in de kleur naar uw keuze. Wij kunnen u ook een onderhoudsvrije PVC bekassing aanbieden als afwerking. Dit zowel in het wit als in dezelfde kleurenfolies als de PVC ramen.

Afwerkingsmogelijkheden

Daarnaast zijn er tal van andere afwerkingsmogelijkheden: Binnentabletten in pvc of marmer, kolombekledingen, betonplex afwerkingen, aluminium plaatwerk, aluminium raamkaders, verluchtingsroosters, rolluikkasten, gordijnkasten, luchtdichte en/of waterdichte slabben, luchtdichte poly-urethaanschuim (PU), vliegmateriaal, rolluiken, screens, lamellen tussen het glas, zonnetenten, enz. Al deze afwerkingen voorzien wij bovendien zoveel als mogelijk in dezelfde kleur als uw ramen.  


Wil u ramen en deuren kopen maar weet u nog niet goed wat kiezen? Kom dan langs in onze toonzaal in Overijse voor een gesprek met een van onze adviseurs. Ze staan u graag te woord en bespreken met u wat er perfect past bij uw woning.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x