Kiezen voor vrebos

Kiezen voor vrebos

Waarom Vrebos?

Eigen Belgische fabricatie

Onze productie en assemblage gebeuren volledig in onze eigen fabricatiehallen in Gembloux, België. Wij werken te allen tijde samen met toonaangevende leveranciers en staan zo garant voor producten van de hoogste kwaliteit.

Gratis en snelle offerte

Bij Group Vrebos kan u steeds rekenen op een snelle en gratis offerte. Zo weet u in geen tijd waar u aan toe bent en komen uw bouw- of renovatieplannen nooit in het gedrang.

Betrouwbare dienst na verkoop

Vrebos gaat al jaren prat op een snelle en betrouwbare dienst na verkoop. Heeft u na de installatie nog vragen, klachten of moet er iets bijgesteld of hersteld worden? Contacteer ons en wij doen meteen het nodige.

Tot 10 jaar garantie

Onze ramen, deuren en veranda’s zijn van de hoogste kwaliteit en gaan heel lang mee. En toch kan u bij Vrebos genieten van een garantie van maximum 10 jaar. Zo kan u, wanneer er zich dan toch een probleem of defect zou voordoen, rustig op beide oren slapen.

Alle projecten zijn maatwerk

In onze fabricatiehallen vindt u geen vijf identieke profielen. Al onze producten worden op maat gemaakt, volledig naar de wensen en noden van de klant. Zo bieden we u de nodige vrijheid in de zoektocht naar uw ramen en deuren van uw dromen.

Vaste waarde sinds 1979

Vrebos staat sinds 1979 voor ervaring in het monteren en plaatsen van ramen, deuren en veranda's. Met oog voor de meest recente isolatie-en veiligheidsnormen en moderne en duurzame technologieën leveren wij steeds producten van de hoogste kwaliteit.

Moderne toonzaal en advies op maat van uw project

Onze toonzaal in Overijse staat symbool voor kwaliteit en klantvriendelijkheid . U kan er steeds terecht voor inspiratie, een blik op de nieuwste trends en advies van onze specialisten. Daarnaast staan onze adviseurs steeds klaar om u advies aan huis te bieden, op maat van uw woning.

Eigen plaatsingsploegen

Onze producten worden geplaatst door onze eigen opgeleide en ervaren plaatsingsploegen. Ondersteun en gecoördineerd door ons eigen administratief team.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x