Deuren in PVC

Deuren in PVC

Een wereld gaat voor u open

De huisdeur is vaak het eerste wat je opvalt aan een huis. De voordeur moet niet alleen een mooie binnenkomer zijn, ze wordt ook blootgesteld aan heel wat belastingen. Ze moet betrouwbaar zijn, bestand zijn tegen heel wat weersomstandigheden en de nodige veiligheid bieden. Onze huisdeursystemen in PVC beantwoorden aan al deze criteria.

Eenvoudig, tweevoudig of voor grotere huizen meervoudig, in een klassieke of moderne uitvoering, met vullingen van veiligheidsglas of cassettes, met een of meerdere zijdelen, met speels gebogen lijnen of zakelijk elegant, onze huisdeursystemen zijn geschikt voor elke inbouwsituatie.

Hier vindt u een overzicht van de verschillende huisdeursystem in PVC.

 

Softline 70 AD

Het VEKA systeem met het klassieke design – nu ook verkrijgbaar in 70 mm inbouwdiepte.

De geliefde elegante vorm met de licht afgeronde kanten maakt een bijzonder lage kijkbreedtes mogelijk en past zich aan elke montagesituatie aan dankzij het neutrale uitzien.

Deze 70-mm-versie van het beproefde SOFTLINE systeem biedt nog meer stabiliteit en nog betere isolatieeigenschappen, vooral dankzij dezelfde inbouwdiepte een volledige compatibiliteit met onze andere 70-mm-systemen.

Softline 82 MD

Warmte-isolatie en stabiliteit.

Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan alle eisen. De thermisch geoptimaliseerde profielgeometrie zorgt voor optimale isolatiewaarden.

De unieke VEKA kwaliteit – dikwandige profielen volgens KOMO-klasse A – staat borg voor ongekende stabiliteit. Daardoor kunt u met een gerust hart voor verdiepingshoge glasoppervlakken kiezen. Ze zijn bestand tegen hoge windbelasting; ze staan als een huis.

Présence ThermoSense

Présence is altijd al de pionier geweest die veiligheid, esthetiek en degelijkheid combineert. In dit kader stellen wij u de nieuwe Présence Thermosense voor. Technisch gezien is dit een vleugeloverdekkende pvc deur die dank zij zijn 3 mm buitenplaat en een isolerend sandwich-paneel van 51 mm. een bijkomend voordeel geeft als super isolerende, gekeurde veiligheidsvoordeur.