Deuren in PVC

Een wereld gaat voor u open

De huisdeur is vaak het eerste wat je opvalt aan een huis. De voordeur moet niet alleen een mooie binnenkomer zijn, ze wordt ook blootgesteld aan heel wat belastingen. Ze moet betrouwbaar zijn, bestand zijn tegen heel wat weersomstandigheden en de nodige veiligheid bieden. Onze huisdeursystemen in PVC beantwoorden aan al deze criteria.

Eenvoudig, tweevoudig of voor grotere huizen meervoudig, in een klassieke of moderne uitvoering, met vullingen van veiligheidsglas of cassettes, met een of meerdere zijdelen, met speels gebogen lijnen of zakelijk elegant, onze huisdeursystemen zijn geschikt voor elke inbouwsituatie.

Hier vindt u een overzicht van de verschillende huisdeursystem in PVC.

Softline 70 AD

Het VEKA  systeem met het klassieke design – nu ook verkrijgbaar in 70 mm inbouwdiepte.

Dankzij zijn beperkte aanzichtbreedte en de licht afgeronde kanten is dit een zeer elegant en geliefd profiel. Dankzij het neutrale uitzicht pas dit profiel zich bovendien aan elke montagesituatie aan.

Deze 70mm-versie van het beproefde SOFTLINE systeem biedt meer stabiliteit en betere isolatieeigenschappen en is dankzij dezelfde inbouwdiepte volledig compatibel met de andere 70mm-systemen van Veka.

Softline 82 MD

Warmte-isolatie en stabiliteit.

Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan alle eisen. De thermisch geoptimaliseerde profielgeometrie zorgt voor optimale isolatiewaarden.

De unieke VEKA  kwaliteit – dikwandige profielen volgens KOMO-klasse A – staat borg voor ongekende stabiliteit. Daardoor kunt u met een gerust hart voor verdiepingshoge glasoppervlakken kiezen. Ze zijn bestand tegen hoge windbelasting; ze staan als een huis.

Contact

Duisburgsesteenweg 6 3090 Overijse
info@group-vrebos.be
T 02 687 46 29
F 02 687 21 05


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x